Akyazı Çamsan İlkokulu

Akyazı Mahallesi 886 nolu Sokak No15 52200 Altınordu / ORDU
Vizyon
İlimiz İlkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının ve öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarıları ile kaliteli eğitim ve kültür yuvası olmak.
Misyon
Çalışanlarının, öğrencilerinin huzur ve güvenini temin ederek bulunduğu ortamda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojilerini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi,insani,evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz öğrencileri il çapında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında derece elde etmektedirler.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Doğal Gaz
Ulaşım
Ana yol üzerinden geçen 52,52A,52B,53A ve sahil yolu güzergahından geçen 61,63,64 numaralı dolmuşlar kullanılarak okulumuza ulaşılabilir. Dolmuşlar çok sık hareket etmektedir.
Var
Akyazı Mahallesi, 886 nolu Sokak, 52200 Altınordu/Ordu