Etiket Sonuçları: eTwinningordu

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri, E-twinning projesi kapsamında Polonya ile mektup arkadaşlığına başladılar. Projenin ana amacı yabancı dilde yazılan mektuplar aracılığıyla farklı ülke ve kültürlerden öğrencilerin birbirlerini tanımalarını sağlamak ve yabancı dil gelişimlerine katlı sağlamaktır.Eğitim yılı sonuna kadar devam edecek projede öğrenciler günlük hayatları, aileleri, okul yaşamları vb. konularda paylaşımlar yapıp bilgi alışverişinde bulunacaklardır.

Şbt

Müdür Yardımcımız Öznur KOÇAK, ülkenin bir arada katıldığı eTwinning projesinde yerini aldı.

Kas

21. yüzyılın ilk nesli olarak tanımlanan Z kuşağı teknolojinin yoğun olarak kullanıldığı zamanda doğmuşlar ve internet kuşağı olarak da anılmaktadırlar. Bu kuşağın özellikleri nelerdir, nasıl bir eğitim istiyorlar, hangi meslekleri düşünüyorlar, mutlu ve mutsuz oldukları şeyler nelerdir, bunlara cevap arayacağız. Bu cevaplar ışığında özellikle eğitim hayatları için kılavuzluk yapacağız. Yani tüm özelliklerini masaya yatıracağız.

Kas