T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ALTINORDU - Akyazı Çamsan İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAYIRLISIYLA BAŞLADI

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 11/09/2023 tarihinde hayırlısıyla başladı.  

     

 Okul Müdürü Selahattin AYDOĞAN'nın konuşması"Akyazı Çamsan İlkokulu ve Akyazı İmam Hatip Ortaokulunun çok sevgili öğrencileri, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer velilerimiz, Yeni eğitim öğretim yılını heyecanla açıyoruz. Enerjik bir şekilde bilgi kaynaklarına erişmek için çalışacağımız derslerimiz başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının öncelikle vatanımıza, milletimize, ailemize ve bizlere hayırlı olsun. Başarılı, sağlıklı, mutlu huzurlu, kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi diliyorum. Hepimizin bildiği gibi dünya, bilim ve teknolojideki hızlı gelişmeler nedeniyle sürekli yenilikler yaşamaktadır. Bu yenilikler doğal olarak eğitim dünyamızı da etkilemektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi eğitim sistemimiz gelişmelere anında ayak uydurmalı hatta öncülük etmelidir. Eğitim, bilim, sanat, sağlık kısaca tüm alanlarda gelişmeleri iyi takip etmeli ve uyum sağlamalıyız. Hatta ülke olarak bizzat bu gelişmelerde öncü rol alabilmeliyiz. Bu hedefe ulaşabilmmek için hepimize önemli görevler düşmektedir."

 Saygıdeğer velilerimiz, çocuklarınızı eğitim öğretim ailemizin değerli öğretmenlerine ve çalışanlarına tam bir güven duygusuyla bırakıp, evinize işinize gidebilirsiniz. Bununla birlikte çocuğunuzun öğretmeniyle tam bir iletişim hali içinde olmanız, çocuğunuzla ilgili değişimleri ve beklentileri onunla konuşmanız, okul aile birliği  ve veli toplantılarına mutlaka katılım göstermeniz önemli olacaktır.

         Sevgili öğrencilerimiz, sizlerin görevi okul ve sınıf kurallarına uymak, derslerinize çalışmak, oyun zamanlarında arkadaşlarınızla sevgi ve saygı içinde güzel vakitler geçirmektir.

         Çok değerli öğretmenler  eğitim öğretim sürecinde sizlere büyük görevler düştüğünü biliyorsunuz. Bu hususta üzerinize düşen görevleri eksiksiz yapacağınıza inanıyor, hepinize başarılı bir eğtim öğretim yılı diliyorum.

      Tekrar yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olsun diyor. Sizlere teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olunuz.

11-09-202311-09-202311-09-202311-09-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.09.2023 - Güncelleme: 15.09.2023 14:48 - Görüntülenme: 95
  Beğen | 0  kişi beğendi